Logo de l'entitat

Presentació de l'entitat

   
 

L’Associació Amics de les Roses de Sant  Feliu de Llobregat es va constituir el 23 d’abril de 2003 a la seu del Palau Falguera i, al mes de maig, coincidint amb la celebració de la XLV Exposició Nacional de Roses es va donar a conèixer com a entitat plural i oberta a totes les persones que estimen les roses.

Amb el desenvolupament de diferents activitats com són la plantació i conreu de rosers, l’organització de cursos, tallers i conferències, el muntatge d’exposicions, la recopilació d’informació i l’edició de materials diversos, la participació en les activitats de caire cívic i social en les que la rosa i el roser són protagonistes, l’Associació Amics de les Roses vol fomentar el coneixement de les roses en tots els seus àmbits  i difondre la cultura i la tradició roserístiques de Sant Feliu de Llobregat com a ciutat de les roses.

En aquest web hi trobareu informació sobre les activitats que té l’entitat i també informació sobre la ciutat i la seva vinculació amb la rosa.

ves a un món de roses

 

amicsdelesroses@santfeliu.net | C/ Vidal i Ribas, 23-25 | 08980 Sant Feliu de Llobregat | Telèfon 93 685 32 42 | Fax 93 632 72 19